Богослужения
Смисълът на богослужението се корени в нашата вяра в Бога и в желанието ни да Му служим.  Разбира се, това не е ограничено единствено до общите църковни служби, но събирането ни заедно с тази цел има особено значение.
Нашите богослужения са отворени за всеки без ограничения от пол, възраст, етнос, цвят на кожата или други различия. Никой не трябва да се притеснява заради това, че не знае как да се държи или какво се очаква от него – редът е създаден, за да ни помага, а не за да му служим. Единственото необходимо е вяра в Бога или дори само интерес да научи нещо повече за Него. Ако отговаряш на това условие ти си добре дошъл.

 

 

 

Нашите официални богослужения са:

- Неделя сутрин - 10 часа (с осигурени занимания за децата)

- Неделя вечер - 17 часа

- Сряда - 18 часа - молитвено богослужение

 


Музика – Поклонението чрез музика е един от начините, чрез които изразяваме нашето отношение към Бога. По време на службата ние използваме както стари, класически така и съвременни песни и инструменти, но целта е една и съща. Всеки е свободен да участва или не в общото пеене.

 

 

 

Проповед – Крайният авторитет във Християнска евангелска баптитка църква е библията. Всяка проповед е основана на библейска истина, която има отношение към нашия ежедневен живот. 

 

 
Общуване – Вече 2000 години християните се наричат „братя” и „сестри.” Ние не искаме това да останат просто изпразнени от съдържание думи. Ето защо ние насърчаваме хората, които желаят да участват в общото богослужение и да се обърнат към Бога да се обърнат и един към друг като създават приятелства, помагат си взаимно във време на нужда и споделят своите трудности и радости. Ние гледаме на това като не нещо естествено и като на едно от най-истинските проявления на автентичното християнство.   


Тайнства – По примера оставен ни от нашия нашия Господ заедно с всички останали християни ние възпоменаваме Неговите страдания в Господната трапеза и кръщаваме във вода тези, които се обръщат с вяра и покорство към Бога. Това са свети празници, които ние споделяме и преживяваме заедно.   

За нас
» Вяра
» История

Дейности
» Богослужения
» Младежи
» Работа с деца
» Клуб майки с деца
» Малки групи
» Социална дейност
» Курс деца и родители
» Превод на англисйки
» Русская церковь
» GDPR

Видео
» Концерти
» Визия 2016
» Плейлист
» ВИДЕОЗАПИСИ:
» ХВАЛЕНИЕ И ПОКЛОНЕНИЕ

На живо
Галерия
Събития
Проповеди
Контакти
   
www.Church-Varna.com - 2011 Всички права запазени Уеб дизайн и разработка от Clear Vision Studio